Rahtipalvelut

OAK tarjoaa yrityksellesi täydelliset rahtiratkaisut: keskity omaan ydinosaamiseesi ja anna valiojoukkomme huolehtia kuljetuksista. OAK:n rahtipalvelut kattavat koko maan – yltäen myös muihin Pohjoismaihin. Teollisuustuotteet, irto- ja lavatavarat, sekä lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset ovat parasta osaamistamme. Halutessasi tarjoamme yrityksellesi täyden palvelun rahtiratkaisut:  jakeluverkkosuunnittelu, aikataulutus, kuljetus, varastointi ja jakelu kuuluvat kaikki tarjontaamme.

Runkoliikenne

OAK on riippumaton rahtipalvelujen tuottaja. Tarjoamme kaupalle ja teollisuudelle räätälöityjä kuljetuspalveluita Suomessa ja Pohjoismaissa. Toiminnastamme merkittävin osa on lämpösäädeltyjä elintarvikekuljetuksia.

Kylmää kyytiä ja erikoiskalustoa

Kalustomme on räätälöity lämpötilahallintaa vaativien tuotteiden kuljetuksiin sekä teollisuuden monimuotoisiin tarpeisiin. Kalustoomme kuuluvat muun muassa sivusta-aukeavat täysperävaunuyhdistelmät. Päivittäisessä kotimaan liikenteessämme operoi noin 80 lämpösäädeltyä täysperävaunuyhdistelmää.

Ulkomaanliikenne

OAK:n ulkomaanliikenne koostuu pääasiassa räätälöidyistä ja joustavista lämpösäädellyistä kuljetuksista Pohjoismaissa.  Asiakkaitamme ovat kaupan keskusliikkeet, elintarviketeollisuus sekä perusteollisuus.

Pääasiallinen toiminta-alueemme on Ruotsi, Norja ja Tanska. Toimintamme laajentuessa pystymme tarjoamaan palveluitamme myös muualle Eurooppaan. Päivittäisessä liikenteessä operoi noin 15 täysperävaunu- ja traileriyhdistelmää.

Jakeluliikenne

OAK:n jakeluliikenne koostuu kattavasta viileä- ja pakastejakeluverkostosta Pohjois-Suomessa.  Asiakkaitamme ovat pääasiassa kaupan keskusliikkeet sekä elintarviketeollisuus.  Kalustomme on räätälöity viileä- ja pakastejakeluun. Päivittäisessä jakeluliikenteessämme operoi noin 30 jakeluyksikköä.

Laajan oman alihankkijaverkostomme ansiosta tarjoamme yrityksellesi koko Suomen kattavan lämpösäädellyn jakelupalvelun.

Puh.
044 7125 001
@
myynti@oak.fi
Tee tarjouspyyntö

Kirjaudu intranettiin